Ківі
Ківі – розріджує кров та не дає утворюватися тромбам.
Багатий на корисні речовини: вітаміни В3,В5,В6,С,D,Е, бета-каротин, біотин, фолієва кислота, залізо, йод, калій, кальцій, магній, мідь, селен, фосфор, цинк, клітковина, вуглеводи. Він є чудовим засобом для профілактики серцевих захворювань та інсульту. Варто лише з’їдати 2-3 штуки в день. Це природний замінник аспірину для розрідження крові. Також в ньому добова норма вітаміну С, котрий може збільшувати протромбіновий індекс. Крім того ківі володіє легким послаблюючим ефектом а також є джерелом антиоксидантів та такого фіто елементу як лютеїн, який допомагаю здоров’ю очей.
Будьте здорові.