Цукіні
Цукіні
Неймовірно корисний кабачок, який містить легко засвоювані вуглеводи, аскорбінову кислоту, комплекси вітамінів В1, В2, РР, Е, тиаміну, пектину.
Завдяки наявності харчових волокон та оптимальному співвідношенні мінеральних солей, сприяє покращенню травлення та виведення з організму шкідливих та токсичних речовин.
Вони незамінні в дитячому харчуванні, дієтичному, та для кормлячих мам так як збільшують кількість молока.
З цукіні можна приготувати більше 100 блюд, супів, других страв, гарнірів, дисертів та напоїв, використовуючи плоди на різній стадії дозрівання.
В насінні цукіні міститься масло яке не висихає, багате на вітамін Е, смоли, глікозиди, які необхідні людям з проблемами печінки, нирок, серця, підшлункової.
Будьте здорові.