Патисони
Патисони – ще один звичний для нас кабачок. А чи знали наскільки корисний він?
Містить цукри, крохмаль, білки, вітаміни С, В1,В2,РР, каротин, клітковину, харчові волокна, і багато різноманітних солей – калію, кальцію, фосфору й заліза. Також містить натрій, мідь, кобальт, літій, цинк, молібден, титан, алюміній.
Кабачок корисно вживати при захворюваннях печінки, нирок, серця, подагрі. Він допомагає в боротьбі з ожирінням та запобігає накопиченю холестерину в крові. При набряках та для нормалізації нервової та ендокринної системи організму!
Також застосовують в дієтичному харчуванні, для нормалізації обміну речовин, при серцево – судинних захворюваннях, нирок та печінкою. Також чудовий антиоксидант, засіб що виводить холестерин та запобігає утворенню тромбів. Зміцнює імунітет!
Антиоксидант – це молодість та довголіття!
Будьте здорові.