Манго
Манго – джерело вітаміну С та бета-каротину, які стимулюють імунну систему.
Багатий на вітаміни А,С,Е,В6,К, бета-каротин, залізо, кальцій фосфор клітковину, фолієву кислоту.
Дякуючи високому вмісту антиоксидантів, манго вступить в бій з любими інфекціями, та захистить клітини від руйнування вільними радикалами, і тим самим знизить ризик виникнення злоякісних пухлин. Поліфеноли допомагають боротися з окислювальним стресом, який пов’язують з раком кишечника, простати, легень, кісток та молочної залози. Крім того манго рятує від печії, діареї, хронічної дисперсії, застою жовчі, закрепу, геморою. Його можна застосовувати для зміцнення серцево-судинної системи, бо багатий на магній, калій та антиоксидант мангіферин, також можна застосовувати для лікування підшлункової залози. Спілі плоди, як цінне джерело вітаміну А допоможуть при «курячій сліпоті» та інших захворюваннях очей, та надасть волоссю здоровий блиск. Вітамін С надасть шкірі еластичності та запобігає в’ялості й утворенню зморшок. Вживання цього фрукта, швидко знімає нервове збудження, підніме настрій, допоможе подолати стрес, покращить сексуальні можливості.
Будьте здорові