• Fitoterra - фітотерапія та біоенергетика
Меню

Збір 25 трав відновлювальний

Збір 25 трав відновлювальний
Артикул: 11
Ціна: 300.00 грн   
Є в наявності

Сьогодні хочу розповісти про дуже цікавий збір, який складається з 25 трав і в наш час є дуже актуальним. Це мій авторський збір і всі трави в ньому я збираю і виготовляю власноруч із дотриманням норм заготівлі та зберігання.   Він направлений на відновлення та захист організму, нормалізує роботу органів травлення, печінки, жовчного . Застій жовчі в організмі не тільки погіршує настрій ,а й згущує кров. Також цей збір покращує роботу шлунку, підшлункової – яка перша реагує на стрес, кишківника, а він в свою чергу відповідає за наш імунітет, та 5 трав направлені на захист та відновлення легеневої системи.
В збір входить: алтея, цмин, підбіл, деревій, ромашка, материнка, чебрець , нагідки, цикорій, овес, піжма, хвощ, горобина, конюшина, звіробій, пустирник, акація біла, миколайчики сині, буркун, кукурудзяні рильця, квасолиння, шовковиця, спориш, чайна роза, волошка синя. Ви можете  замовити цей або інший індивідуально підібраний під Ваші потреби збір трав, та отримати його новою поштою. Для цього треба лише написати мені у месенджер або за телефоном 0631076979 viber.
Будьте здорові

Viber
Instagram
Facebook
YouTube
Copyright © fitoterra.com.ua
Розробка сайту - FOBS