Збір №4 Шлунковий
Збір 4 шлунковий
Хочу розповісти про збір трав для шлунку. Це дуже актуально, так як в сучасному світі ми всі кудись спішимо, їмо швидко й на бігу, а інколи і взагалі забуваємо поїсти. Це сприяє розвитку гастриту який з часом може перерости в виразкову хворобу шлунку. Та звісно за молоду нам не до цього, ми спішимо та зловживаєм швидкою їжею, та й звісно шкідливі звички такі як паління та алкоголь теж сприяють розвитку проблем з шлунком. Також проблеми зв’язані з розладами харчування теж починаються з шлунку. Шлунковий збір застосовують при виразках шлунку та дванадцятипалої кишки, показаний при гастритах, покращує відновлення роботи шлунково - кишкового тракту, для відновлення в післяопераційний період, для покращення апетиту та для людей з проблемами харчування.
Склад: ромашка, овес, деревій, чебрець, цмин піщаний, звіробій, подорожник, чистотіл, шавлія, спориш, аїр, полин, буркун, лист малини, м’ята, грицики, волошка синя, шипшина. В збір входить 18 трав. В зборі не використовую сильнодіючих, небезпечних трав. І не треба забувати, що лікування починається з правильно поставленого діагнозу. Симптоми різних захворювань дуже схожі і самому важко відрізнити, а витрачений час на лікування «хибного діагнозу» вам точно не піде на користь! Профілактика захворювань та вчасне лікування – це наша мета! Перед вживанням отримайте консультацію лікаря, самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.
Більше інформації можна знайти на сайті www.fitoterra.com.ua замовити збір можна написавши мені у месенджері або вайбері 063 107 69 79