Збір №5 Підшлунковий
Збір 5 підшлунковий
Доброго дня, сьогодні хочу поговорити про підшлункову залозу та збір трав для нормалізації її роботи.
Підшлункова залоза є секреторним органом, який виділяє панкреатичний секрет, що містить ферменти, в дванадцятипалу кишку. Ферменти, що містяться у секреті, змішуючись з їжею, забезпечують нормальне травлення і засвоєння усіх компонентів їжі: білків, жирів і вуглеводів. Підшлункова містить острівці ендокринної тканини, які секретують гормон інсулін, глюкагон, сомастостатин. Панкреатичний поліпептид, ліпокаїн і ін. Вона секретує ферменти, потрібні для процесу травлення. Протягом доби вона виробляє понад 800 мл панкреатичного соку. Підвищення секреції інсуліну веде до збільшення поглинання глюкози клітинами тканин і відкладання в печінці та м'язах глікогену, зниженню концентрацію глюкози в крові. Підшлункова залоза також виробляє гормон глюкагон. Він діє протилежно інсуліну — сприяє розчепленню глікогену до глюкози.
Екзокринна недостатність підшлункової залози – це стан, що характеризується дефіцитом екзокринних панкреатичних ферментів або відсутністю умов для їх роботи, що призводить до неправильного перетравлювання їжі або порушення травлення.
Основні клінічні ознаки: здуття живота (метеоризм), відчуття важкості і нетравлення в епігастрії після їжі, часте неоформлене випорожнення (діарея), нудота, блювота, абдомінальний біль, зниження ваги, затримка росту у дітей, цукровий діабет, остеопороз.
Підшлунковий збір трав нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту, відновлює правильну ферментацію їжі, знімає загострення, спазми підшлункової, показаний при псоріазі, та шкірних захворюваннях, при діабеті, обмінному поліартриті, діатезі, при панкреатиті, алергічних хворобах, екземах, допомагає нормалізувати кислотність та зменшити вплив стресу на організм.
В збір входить: цикорій, алтея, деревій, ромашка, волошка, материнка, пустирник, звіробій, спориш, золототисячник, шавлія, пижмо, овес, кропива, м’ята, шовковиця, малина, чорниця. В збір входить 18 трав. В зборі не використовую сильнодіючих, небезпечних трав. перед вживаням отримайте консультацію лікаря, самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я. Цей збір я роблю власноруч та відправляю новою поштою.
Його ви можете замовити у месенджері або по вайберу за телефоном 063 107 69 79 або на цьому сайті
Будьте здорові!